Om Mühlow

VÅR BUTIK

Vår fysiska butik (Mühlow) är belägen på andra våningen på Triangelns shoppingcenter centralt i Malmö.

Butiken är bl.a. inred med växt-lampor och specialbyggda möbler med inbyggda akvarier.  Dessa symboliserar ekosystem och åskådliggör naturens skönhet.  Det är också till stöd för fiskar vars naturliga miljö är under hot.  Vi måste ta vara på vår planets natur, vårda dess skönhet och de fantastiska möjligheter den erbjuder.

I butiken finns alla produkter som presenteras på denna webbsida och mer därtill.  Vi letar sändigt efter nya spännande ekologiska produkter att addera till vårt sortiment.

Varmt välkommen att besöka oss!

 

VAD ÄR E-QUALITY?

När man talar om kvalitet gällande kläder, kan det röra sig om design, material, hantverk, sömnad etc.  Allt detta är av största vikt för oss i vår strävan att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Dock, vi anser att det finns andra minst lika viktiga aspekter i begreppet kvalitet: inget barnarbete, ekologiska material som inte förorenar naturen, produkter som är hållbara och eko-innovativa.

Mühlow startades på grund av dessa värderingar och våra tre värdeord symboliserar dessa.  Eftersom vår målsättning är att arbeta för hållbarhet internationellt, använder vi oss av engelska ord.
 

Ecological (Ekologiskt)

Beskriver vårt fokus på ekologisk hållbarhet och arbete för att etablera en hållbar livsstil inom bl.a. konfektion.
 

Emotional (Emotionellt)

Beskriver känslan av rena, sköna ekologiska kläder sprungna ur naturens skönhet och otroliga rikedom samt känslan att veta att det är det bästa för dig, ditt barn och världen.
 

Elegant (Elegant)

Beskriver vår målsättning att i våra kläder nyttja de fantastiska egenskaperna, skönheten och elegansen i naturens fantastiska material.


Så det är vad E:et står för i vårt begrepp ”e-quality” (e-kvalitet): ecological, emotional, elegant.
Vi är av uppfattningen att skall man tala om verkligt hög kvalitet så måste dessa aspekter vara en självklar del i produkten. 

Det är vad e-quality står för.


BOLAGSINFORMATION

Du hittar företagsrelaterad information rörande vårt klädmärke Mühlow här:  Företagsinformation